Prijzen

Prijzen

Werkplaats4you is graag helder en duidelijk over de kosten. Daarom hebben we de prijzen in een handig overzicht gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Prijzen    
Huur van de werkplaats Excl.: BTW  Incl: BTW
Start tarief. € 10,00 € 12.10
Per min € 0.17 € 0.21
1 t/m 5 uur, per uur € 10,00 € 12,10
5 t/m 20 uur, per uur € 9,50 € 11,50
20 t/m 40 uur, per uur € 8,50 € 10,54
40 t/m 60 uur, per uur € 7,00 € 8,47
60 t/m 160 uur, per uur € 6,25 € 7,56
160 uur > , per uur € 5,50 € 6,65

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn per klant/uitvoerende. Werkzaamheden worden uitgevoerd onder eigen risico, lees hiervoor ook de voorwaarden. Uren uit de staffel worden vooraf afgerekend, ongebruikte uren worden niet gecrediteerd. Prijzen zijn excl. gebruikersmaterialen als schuurpapier, schroeven, lijm enz en gebaseerd op normaal gebruik.  Onder normaal gebruik wordt de reguliere werkwijze van een meubelmaker of interieurbouwer verstaan. Indien er grote partijen geschaafd en gezaagd moeten worden gelden er andere tarieven.

Prijsvoorwaarden

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief gebruik van apparatuur en exclusief materiaal. Zie de onderstaande tabel voor een overzicht van de materialen die wel/niet bij de huurprijs zijn inbegrepen:

Wat valt wel onder deze prijzen:  Wel: Niet:
Gas/water/elektra X
Gebruik machines stationeer X
Gebruik kantine en toiletten X
Parkeren auto X
Werkbanken en materiaalwagens X
DHZ hal X
Vierzijdige SCM X
Aanhangwagens X
Gebruikers materialen schroeven, lijm, kitten, schuurpapier, wisselmesjes,slijpkosten, zaagsel zakken enz. X
Handgereedschap X

Uren bijhouden

De uren die u in de werkplaats heeft doorgebracht houdt u zelf bij met behulp van een tijdklok. Deze tijdklok werkt met een pasje dat digitaal wordt uitgelezen. Deze informatie wordt vervolgens op de computer bijgehouden. Het pasje is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Projectprijs

Het is ook mogelijk om een prijs per project af te spreken. U geeft aan hoeveel uren u aan het project wilt werken en werkplaats4you hangt daar vervolgens een budget aan. Dit budget houdt u zelf bij met de tijdklok.