Machines

Gereedschap & Machines

Werkplaats4you beschikt over diverse machines die u vrij kunt benutten*. Wat dacht u bijvoorbeeld van een formaatzaag, freesmachine of kantenschuurmachine? In overleg mag u ook gebruikmaken van ons professionele handgereedschap. Brengt u liever uw eigen gereedschapskoffer mee? Let er dan goed op dat u geen spullen kwijtraakt,  want Werkplaats4you is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies.

 Gebruikt hout

Sommige klanten willen graag met gebruikt hout werken tijdens hun project. In overleg met ons is dit geen enkel probleem. Ook hiervoor geldt dat het gebruik volledig op eigen risico is. Gebruikt hout kan immers spijkers, zand en stenen bevatten. Daardoor kan er schade optreden aan de machines. Extra slijpkosten of de aanschaf van nieuw snijgereedschap worden in dat geval aan u doorberekend.

Materiaal bestellen

Heeft u materialen nodig? Geen probleem. Werkplaats4you kan diverse materialen voor interieur-, bouw-, jacht- en scheepsbetimmeringen bestellen. Ook voor bijbehorende materialen zoals lijm, kit, schroeven en scharnieren kunt u bij Werkplaats4you terecht. U ontvangt hiervan een prijsopgave vooraf, waarop u  precies de aantallen en bijbehorende prijzen kunt zien. Bij grotere bedragen kunnen wij u eventueel om een voorschot vragen. Als u akkoord bent met de prijsopgave hoeft u alleen nog maar uw handtekening te zetten. Wij maken vervolgens uw bestelling in orde.

*= Uitgezonderd navulmaterialen zoals wisselmesjes en schuurpapier, slijpkosten. Gebruik van de machines is op eigen risico.

Hier treft u een overzicht van de machines die aanwezig zijn:

 

Nieuwe kantenlijmer SCM K100

Nieuwe kantenlijmer SCM K100